Dirigente

Judith Lange is koordirigente en muziektherapeute.
Zij dirigeert in Zuidlaren al 22 jaar het koor Kleinoot en is in september 2017 gestart met De Constantes van Faraday: een groep vrouwen die op hoog niveau zingt. Van klassiek tot speciaal voor de groep gecomponeerd.

Judith heeft de opleiding tot dirigent licht vocaal in Utrecht afgerond.
Daarnaast is ze werkzaam als muziektherapeute bij  COSIS. In dit werk gebruikt ze muziek om mensen met een verstandelijke beperking en hun verzorgers te ondersteunen op sociaal en emotioneel gebied.

Judith is een enthousiaste koordirigente. Het genieten van zingen en samen klinken komt op de eerste plaats. En dat ontstaat in een werksfeer die tegelijkertijd inspannend en ontspannend is. Als de betekenis van de woorden, die door de muziek zoveel meer zeggingskracht krijgen, overkomt bij het publiek, dan is de missie van het koor geslaagd.